Gólyabál Házirend 2017

HÁZIREND

 

A belépőjegy megvásárlásával a rendezvény minden résztvevője tudomásul veszi a Gólyabál Házirendjét.

A belépés és a benntartózkodás feltétele az alkalomhoz illő öltözet és a színvonalas szórakozásra megfelelő állapot. Dress code: hölgyeknek koktélruha, uraknak öltöny. A nem megfelelő öltözet hiányában a rendezvény szervezői a belépést megtagadhatja!

A rendezvény területére baleset, személyi sérülés okozására alkalmas tárgyat (szúró-, vágóeszköz stb.), robbanószert, petárdát, valamint palackozott italokat, szeszes italt, kábítószert bevinni SZIGORÚAN TILOS! Ezek kiszűrése érdekében a csomagokat és ruházatot a bejáratnál a biztonsági személyzet indokolt esetben átvizsgálhatja.

A fent említett szabályok be nem tartása esetén a rendezők a tiltott tárgyat elvehetik, és a helyszínről a résztvevőt eltávolíthatják.

Az egyes programhelyszínekre való belépést a biztonsági személyzet megakadályozhatja, ha ott a létszám elérte a helyszín befogadóképességének megfelelő létszámot.

A rendezvény szervezői elrendelhetik az egyes programhelyszínek vagy az egész rendezvény felfüggesztését, illetve az egyes rendezvényhelyszínek vagy a rendezvény egész területének kiürítését, ebben az esetben a látogatók nem igényelhetik a jegy árának visszatérítését.

Dohányozni – a 39/2013. (II. 14.) Korm. rendelet alapján – csak az arra kijelölt helyen szabad!

A ruhatár használata kötelező!

Minden, a rendezvény területén tartózkodó személy kötelessége az általa észlelt veszélyre a rendezők figyelmét felhívni.

A 18 éven aluli látogatókat szeszesitallal nem áll módunkban kiszolgálni.

A rendezvényről a rendezvény szervezői kép- és hangfelvételt készíthetnek, amellyel kapcsolatban semmilyen igénnyel, és követeléssel nem lehet fellépni.

A rendezvény szervezői fenntartják a programváltoztatás jogát.

 

Szervező cég adatai:

Műegyetemi Hallgatói Kft.

1111 Budapest, Műegyetem rkp. 3.

Adószám: 24080659-2-43

Cégjegyzékszám: 01-09-989523